nedjelja, 26. veljače 2023.

26. 2. 2023. nedjelja - DNEVNIK by DESTERESIDO

 

I tako, krene novo poglavlje života ...

Dok vani bjesni bura, kišne su kapi rastukle ljudsku prljavštinu po pločniku. Sve se rastapa da bi se ponovno spojilo ..... nakon kiše .... u novom izdanju, možda ljepšem, a možda i spremno da se izblanja po potrebama.

I kad misliš da inspiracije nema., varaš se. Sve stoji samo prividno, dok se obnavlja negdje ispod... duboko u nutrini zemlje majke. Rađa se nešto posve novo. Svaki dan. Zato kažu:                                          "Svaki je dan novi početak".

I dok su misli privatne., uvijek možemo odlučiti što reći, onima koje volimo, onima koji žele znati i onima koji nas ne vole, koji su vječni kritičari svojih izvitoperenih umova - koji bacaju na vagu naša djela kao komad mesa u mesnici dodajući vlastito blato u težinu.

Cijeli sam život imala viziju obrazovanja. Motivirajući samu sebe u knjizi znanja, koja je okrijepila moje tijelo poput vrča vode u pustinji. Nisam našla razumijevanje, mada po svetoj riječi ja sam ga imala.

Okrećući novi list u svom životu, posvetila sam ga "zelenom prstu" i zemlji obnavljajući prirodu koja je jedina pokazala bezuvjetnu ljubav svojim prelijepim šarenim darovima.

I dok kapi kiše obnavljaju zanemareni zeleni dio - priroda je odlučila pomoći onom dijelu ispod vedrog neba.

                                                                   Marguitte Desteresido

                                                                  26. veljače - februara 2023.

                                                                                 8:38




NOVOSTI MOŽETE PRATITI PUTEM YOU TUBE KANALA


Nema komentara:

Objavi komentar